Infra savna Romantic for two 2P

Prednosti

Infra terapije pomagajo pri pomirjanju vnetij, stimuliranju prekrvavitev in spodbujanju odvajanja toksinov. Pri tem ne segrevajo površino telesa, vendar samo mišice, sklepe in kosti ter druge organe, ki so globoko v našem telesu. Naši IR grelci uporabljajo najnovejšo tehnologijo, ki ima skoraj nično elektromagnetno sevanje  oz. < 2 mG (mili gausa), običajni IR grelci na trgu imajo od 30 – 80 mG.

Terapija z negativnimi ioni dobro vpliva na naše počutje in zdravje, saj zaradi vdihavanja negativnih ionov poveča odpornost organizma. Bolje se učimo, spimo in hitreje se umirimo.Ko negativnih ionov ni v zraku postanemo utrujeni in izčrpani. Za astmatike, alergike in ljudi, ki imajo povišan krvni tlak je uporaba ionizatorja še posebej pomembna saj blaži simptome bolezni in jo tudi zmanjšuje.

Barvna terapija je terapija z barvami. Barve in svetloba se uporabljajo za uravnavanje energije v človeškem telesu. Ravnovesje je lahko porušeno na fizični, emocionalni ali mentalni ravni. Vsakem energetskem vozlišču v telesu pripada svoja barva in  tako lahko vplivamo na počutje s spreminjanjem barv.

Glasbena terapija ima neposreden dostop do človekovega čustvenega in podzavestnega sveta. Primerna glasba vpliva ugodno na počutje, zmanjšuje stress ter povečuje hormone sreče. V kombinaciji z meditacijo pa se človeško telo umiri in prepusti popolnemu počitku.

Detajlni opis terapij si lahko pogledate pod menu “PREDNOSTI”

KORISTI SAVNANJA

Detoks in čiščenje telesa
Detoksikacija je telesni proces, ki pretvori strupene snovi iz našega okolja, prehrane in lastnih celic v nekaj neškodljivega ali izločenega. Potenje je naravni način telesa, da se znebite škodljivih toksinov s čiščenjem telesa skozi kožo. Infrardeči valovi v savni prodrejo globoko pod kožo in pomagajo telesu, da se znebijo toksinov, ki so globoko pod kožo.

Izguba teže
Dokazano je, da savne pomagajo pri izgubi teže in izgorevanju kalorij. Po mnenju časopisa Ameriškega zdravniškega združenja se lahko ena infra terapija pokuri med 300-700 kalorijami.

Tudi, dr. Oz. je razložil v oddaji Oprah, da lahko infra terapija pokuri do 700 kalorij.

Blaženje bolečin in artritis
Infrardeči valovi v savni prodrejo v globoko mišice in blažijo dolgotrajne bolečine. Poleg tega imajo bolniki z revmatoidnim artritisom, ki uporabljajo infrardečo savno, kratkoročno hitro olajšanje pri bolečini in togosti mišic, zmanjšanju utrujenosti. Z rednim savnanjem se učinki olajšanja poznajo tudi dolgoročno.

Čiščenje kože
V savni se koža očisti in mrtve celice se zamenjajo in ohranjajo kožo v dobri kondiciji. Infra toplota sprošča tudi napetosti obraza in izboljšuje elastičnost kože. Potenje izpere bakterije iz epidermalne plasti in por.

Kardiovaskularna vadba
Finski raziskovalci so poročali, da redna uporaba savn pomaga vzdrževati krvne žile v zdravi kondiciji. Žile postanejo bolj elastične zaradi redne širjenja in krčenja zaradi ponavljajočega procesa ogrevanja in hlajenja telesa.

Manjši krvni pritisk in boljši pretok krvi
Diletacija krvnih žil poskrbi, da pride kri do površine kože in, ker se krvne žile razširijo zaradi povečanega krvnega pretoka, se kroženje v okončinah izboljša in krvni tlak se zmanjša. Učinek na krvni tlak je začasen, toda medicinske raziskave kažejo, da lahko pogosto uporaba savne povzroči znižanje krvnega tlaka.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Model:Infra savna Romantic for two 2P

Namen uporabe: Manjši wellness, SPA, centri za nego in higieno telesa ali domača uporaba

Dimenzije:1500*1500*1900(mm),

Vrsta lesa: Kanadski macesen

Kapaciteta: 2 osebi

Nadzorna plošča: LCD digitalna 

Audio sistem : Radio / MP3 / Bluetooth – zvočniki

IR grelci: – 10 kosov, infra terapija, z nizko skoraj nično elektromagnetno sevalnimi karbonski infra grelci, edinstveni <2 mG , poraba-  2680W

Delovna temperatura:18~65 C°

Ionizator: Osnovni z 1 milijonom negativnih ionov na cm3/s, možnost dokupa ionizatorja Ionex, 45 milijonov negativnih ionov na cm3/s, nič ozona

Osvetlitev: LED svetila, Barvna – kromo terapija

Dodatna oprema: Držalo brisač, držalo skodelic, knjižna polica

Prezračevanje: Zračniki 

Steklo: Kaljeno 8mm

DIMENZIJE

Povpraševanje:

Vaše podatke bomo uporabili izključno samo za to, da vam pošljemo ponudbo oz. vam posredujemo dodatne informacije. Več o varstvu vaših podatkov na Varstvo osebnih podatkov.

E-mail:*
Telefon ali mobilni:*
-
Ime, priimek, mesto, podjetje*
Ali želite biti dodatno obveščeni o ugodnosti ali novi ponudbi naših produktov ali storitev? Če se strinjate potrdite z DA?*
Sporočilo:

* Obvezni vnos polj